ориенталски танци

Школа по ориенталски танци “Шахира” открива ДВЕ нови групи с Лина в Зала 1 – ул. Богдан 11.

  • Група за НАЧИНАЕЩИ – интензивен клас

Всяка събота от 17:30 до 19:00 ч.

Класът е подходящ за всички, които искат да се докоснат до магията и очарованието на Ориента. Подходящ за напълно начинаещи.

  • Група за средно напреднали

Всеки петък от 19:30 и събота от 16:30 ч.

Курсът е подходящ за хора, които вече имат основни познания. В часовете работим върху наслояване на основните движения, развитие на пластиката, чувственост, музикалност и хореографии.
Ние от школа “Шахира” преподаваме по методика, обогатена с актьорски похвати, образен език и сугестопедични елементи, които ще ви помогнат лесно, трайно и приятно да усвоите езика на ориенталските танци.

За преподавателя:
Нерин се занимава професионално с танци от 2004година. Започва първо с балетни формации и се обучава в множество стилове – класика, модерн, фолклор, вариете, ориенталски и индийски танци и т.н. Също така е бивш съдия по Belly dance и Show dance в БСТФ (Българска Спортна Танцова Федерация). Стъпва на 3 континента – Африка, Азия и Европа и има множество участия и договори. Културата, танцът и философията на Изтока винаги са били нейна страст и продължава развитието си в тези области и до днес при най-дибрите преподаватели в страната и чужбина.
Награди:
1-во място категория дует на международен фестивал “Super star” Украйна, 2018г.
1-во място категория дует международен фестивал “Вълшебен свят” 2016г.
3-то място категория Belly dance show международен фестивал “Вълшебен свят” 2016г.

Във връзка с настоящата ситуация е важно да знаете, че сме предприели всички необходими мерки за безопасното провеждане на часовете съобразно изискванията на РЗИ и заповедите на Министерство на здравеопазването. С тях може да се запознаете тук.

-Без доплащане при ползване на карти Multisport и Andjoy App

-Безплатно за служители на 60К

-Отстъпки за служители на VM Ware

За повече информация и записване:

  • Зала 1 – ул. Богдан 11 (вход към бул. Мадрид), тел. 0888833785
  • www.prettydancehall.com
  • info@prettydancehall.com