Класическа Йога с Вики – всяка неделя от 12 ч, зала 1 – ул. Богдан 11
В часовете на Вики времето сякаш спира, а сетивата биват интензивно наградени. Нежното разтягане на тялото чрез йога се допълва от дихателни упражнения и отпускаща медитация. В неделния предиобед ще усетите как товарът от седмицата пада от плещите ви и бива заместен от усмихнат вътрешен покой.
Класическа Хатха Йога не е само разтягане – упражненията и различните асани ще Ви помогнат да подсилите не само мускулатурата и тялото си, но и ще заздравят духа Ви! Чувствайте се комфортно не само на външен вид, но и в своя вътрешен мир!
Позволете на здравето и духа си да разцъфтят!
Този клас е подходящ за всички, които искат баланс и хармония в живота си.
Тези, които искат да имат здраво, силно и гъвкаво тяло и искат да се свържат с него.
Виктория Атанасова стъпва на постелката преди 3 години, когато усеща себе си изтощена от множество тренировки. Още след първата си йога практика се влюбва в йога и не след дълго започва да води първите си класове. Жаждата й за знание я води непрекъснато да учи и тя преминава през няколко обучителни курсове, които й помагат да разгърне своите практики и да потъне още по-дълбоко в йога. Виктория е сред любимите преподаватели на десетки хора. Заповядай на ХАТХА ЙОГА при нея.
Класът по Йога е подходящ както за напълно начинаещи и хора без или с минимално движение, така и за хора с опит!

Във връзка с настоящата ситуация е важно да знаете, че сме предприели всички необходими мерки за безопасното провеждане на часовете съобразно изискванията на РЗИ и заповедите на Министерство на здравеопазването. С тях може да се запознаете тук.

-Без доплащане при ползване на карти Multisport и Andjoy App

-Безплатно за служители на 60К

-Отстъпки за служители на VM Ware

За повече информация и записване:

  • Зала 1 – ул. Богдан 11 (вход към бул. Мадрид), тел. 0888833785
  • www.prettydancehall.com
  • info@prettydancehall.com