Регетон Уъркшоп

След големия интерес към първия Регетон Уъркшоп, проведен в Pretty Dance Hall, с радост Ви каним на втория клас със Силвия Василева – Сиси на 19 април (петък) от 19:30 ч

Какво е регетон?
Корените на регетон музиката и танците идват от Латинска Америка. Има различни версии затова откъде точно произлиза, но най-често Пуерто Рико е смятан за първоизточника на тези горещи ритми. Регетонът съчетава в себе си смесица от много стилове като хип-хоп, салса, бачата и денсхол. Именно затова е смятан за един от най-страстните, съблазнителни и енергични танци в света. Основният акцент на регетон е движението на бедрата. Първоначално се е танцувал по двойки като е изглеждал много предизвикателно и секси, но в последствие започва да се танцува и солово. Едни от най-известните изпълнители на регетон музика са Daddy Yankee, Don Omar, Osmani Garcia, Wisin &Yandel.

За уъркшопа:
Уъркшопът ще представлява кратка хореография на регетон песен на един от най-популярните изпълнители в стила. Ще бъде отворено ниво, така че всеки с малък или по-голям танцов опит да може да се включи. Ще бъде един енергичен урок в рамките на час и половина, който да ви разтовари от ежедневието и да ви накара да се забавлявате, защото танците са именно това.

Танцов опит
Силвия е родом от град София и се занимава с танци още от основното училище. Първоначално започва с модерни танци в малкия физкултурен салон на кварталното училище, а на 16 годишна възраст се пренасочва към хип-хоп танците. От тогава осъзнава, че танците винаги ще бъдат част от живота й и нейния начин на изразяване. В последните 6 години преминава през магията на различни танцови стилове като хип-хоп, Ladies style, Commercial, модерен балет, dancehall, салса, бачата и разбира се регетон. Регетонът я привлича с енергията, ритмичността и страстта в движенията, а също и защото е смесица между два от любимите й стилове – хип-хоп и бачата. Взимала е класове при едни от най-добрите преподаватели у нас като Виктория Атанасова, Яна Тодорова, Костадин Костадинов – Kosta, Виктория Димитрова-Goldy, Петьо Начев – Печи, Сузана Хараланова, Евгени и Никол и много други. Участвала е в различни изяви, видеоклипове, флашмобове и спектакли на VS Dance. През 2018 година е част и от международен младежки проект проведен в Загреб “Dance me to the end of love”, който се бори за равенството между половете с помощта на салса танците. От 2 години е част от балета на певицата EVA – EVAballet. Част е от клиповете на: EVA – MAMMA MIA; NDOE & VS DANCE – BANG BANG; Kristian Kostov – Beautiful Mess.

Цена: 10 лв
Карти Мултиспорт и Содексо – доплащане 2 лв

За информация и предварително записване:
0888833785
info@prettydancehall.com

Адрес:
гр. София, ул. Богдан 11 (вход към бул. Мадрид)