Класическа Хатха Йога с Вики – всяка неделя от 12 ч.

В часовете по класическа йога с Вики времето сякаш спира, а сетивата биват интензивно наградени! Нежното разтягане на тялото чрез йога се допълва и духателни упражнения и отпускаща медитация. В неделния предиобед ще усетите как товарът от седмицата пада от плещите Ви и бива заместен от усмихнат вътрешен покой!

Позволете на здравето и духа си да разцъфтят!

Хатха йога или още класическа йога е подходяща за всички, които искат баланс и хармония в живота си. За тези от Вас, които искат да имат здраво, силно и гъвкаво тяло и искат да се свържат с него.

Виктория Атанасова стъпва на постелката преди три години, когато усеща себе си изтощена от множеството тренивоки. Още след първата йога практика тя се вклюбва в йога и не след дълго започва да води своите първи часове.

Елате, за да разпуснем заедно напрежението от изминалата работна седмица и да започнем новата по-усмихнати, отпуснати и разтоварени!

Хатха йога е подходяща както за напълно начианещи, така и за хора с опит в йога практиката. Продължителността на класа е един астрономически час и започва с дихателни и физически упражнения и завършва с нежна медитация за отпускане на тялото и духа.

Часът се провежда с предварително записване!