Ориенталски танци

Ориенталски танци за НАЧИНАЕЩИ от 28 януари – всеки вторник и четвъртък от 18:00 ч. в зала за танци Pretty Dance Hall – Бъкстон.

Истинска феерия от цветове и емоции в Pretty Dance Hall от школа Shahira Dance.

Започваме от 28 Януари всеки вторник и четвъртък от 18:00 часа!

Потопете се в магията на Ориента с прекрасната Лина и наученете нежните феерични движения на Ориенталските танци! Класът е подходящ за хора без опит, които искат да се докоснат до екзотиката на тези танци. Движенията ще отпуснат тялото и ще Ви накарат да се чувствате комфортно и да имате контрол върху всяка част от Вас! С Лина ще изучите всички основни стъпки и движения, които плавно ще прминават в танц – на духа и тялото!

За Лина:
Лина се занимава с танци над 10 години. Танцовата й кариера
започна в балетна формация, където има възможността да се докосне до много различни стилове. ​Винаги е била влюбена в ориенталската музика и култура. За първи път се докосва до
нея, когато е 17-годинишна и оттогава не е спирала да преоткрива магията на Източния свят. Страстта й към Ориента я насочва към специалност „Ориенталистика с арабски език” в Нов български университет – гр.София. Продължава да се развива и обучава при едни от най-добрите преподаватели, от които черпи непрестанно вдъхновение.

Безплатно с карти Мултиспорт и Содексо!

Може да използвате и формата за записване на нашия сайт! И не забравяйте да напишете за коя група се записвате, а ние ще ви очакваме!

Адрес: гр. София, бул. “Братя Бъкстон” 42А