Народни танци

Клуб по народни танци “Витоша” открива НОВА група по български народни танци за НАЧИНАЕЩИ любители на българската народна музика и танци.

Групата стартира на 21 януари, а репетициите ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 20:00 часа !

Опитът и възрастта за без значение. Нужно ти е само да обичаш българското, радостта от живота и… себе си!
Присъединете се към голямото семейство на Клуб по Народни Танци “ВИТОША” и не забравяйте, че се хващаме дори и до непознатия, за да заиграем заедно под звуците на красивата българска народна музика!

Преподавател: Емил Рангелов

За Емил Рангелов:
За първи път Емил Рангелов се докосва до българския танцов фолклор още като ученик в 1-ви клас, когато е приет в детския танцов състав на Фолклорен Ансамбъл “Младост” – град Монтана с ръководител Стоян Стоянов. Там танцува до 2008 година, след което е приет да учи в Национално Училище за Танцово Изкуство – град София в класа на Христо Иванов. Веднага след завършването си постъпва на работа като артист-изпълнител в трупата на Нешка Робева – “Нешанъл Арт”. Там той работи до 2014 година и участва в спектаклите “Видрица”, “Среща в Споменът”, “Кармен от Факултето” и “Мистерията Еньовден”. През Септември 2014 Емил Рангелов започва работа като артист във Професионален Фолклорен Ансамбъл “Български ритми” с главен художествен ръководител Димитър Митев и хореограф Радослав Тодоров, където участва в множество фолклорни телевизионни продукции, концерти, фестивали и участия в цялата страна. От 2014 година до сега Емил преподава народни танци в любителската школа и танцовият състав на Клуб по народни танци “Витоша”

Безплатно с карти Мултиспорт и Содексо!

Адрес: бул. “Братя Бъкстон” 42А (на ъгъла с ул. Вихрен)