Имена: Капка Георгиева
Инструктор по: Класически балет за деца и Пилатес за възрастни

Кратко инфо:
Капка започва своето спортно-художествено обучение още през 1994 година, когато в най-ранна детска възраст започва да тренира художествена гимнастика в спортне клуб „Славия” През 1998 година е приета в Национално Училище за Танцово Изкуство – град София, което завършва с отличие през 2006 година със специалност „Класически балет”.

По-дълго инфо:
През 2013 година пък завършва своето висше образование в Национална Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров” – град София със специалност „Балетна педагогика”. По време на професионалното си образование Капка е участвала в редица престижни форуми в сферата като:

  • Международна балетна академия – град Варна
  • Лятна балетна академия на г-жа Калина Богоева – град Варна
  • Национален балетен конкурс „Анастас Петров” – град София

През 2009 започва своята първа работа като балетен педагог и хореограф на деца от 6 до 12 годишна възраст в 132 СОУ „Ваня Войнова”, където работи до 2014 година. От 2010 до 2016 година успоредно започва работа и в Балетна школа „Финес” – град София, където преподава Класически балет за деца и възрастни. От 2014 година до сега преподава Класически балет, Модерен балет, Латино и Характерни танци в детски градини „Монтесори”, а от началото на 2018 година вече е и основен преподавател по Класически балет за деца и тренировки по Пилатес за възрастни в <<<Танцова фабрика>>> Витоша Стил.

Нещо любопитно за вас:
„С практиката ми съм придобила опита да се вслушвам  внимателно в желанията и мотивацията на обучаващите се, да изграждам връзка на взаимно доверие с цел максимален резултат от обучението. Винаги се опитвам да изградя и връзка на доверие с родителите. Интересуват ме техните реални притеснения и очаквания от обучението. За мен е много важно децата да имат желание да се развиват , да чувстват доверие в мен .”