сватбен танц

Вече сте казали заветното „Да!“ и сега Ви предстои трескава подготовка за най-незабравимия ден в живота ви? Ние сме тук, за да Ви предложим хореография за Вашия първи сватбен танц.

Искате класически валс, специална хореография на музикален микс, която да включва най-различни танцувални жанрове? Ние сме насреща, за да Ви помогнем в първия сватбен танц! Предлагаме Ви уникален първи сватбен танц с изготвяне на индивидуална хореография така, че да омаете всички Ваши гости, а и за да се почувствате Вие уверени в първият Ви танц като семейство.

Нашите сертифицирани инструктори са на Ваше разположение! Вие ни споделяте вашата идея за първи сватбен танц, а ние я правим реалност!

В какво се състои изборът на първи сватбен танц?

Изберете си песен или ни насочете към определен музикален стил, споделете ни Вашата идея. Ние ще подберем специално инструктор, който да направи Вашите мечти реалност. Ще бъде изготвена специална хореография по музиката, която сте избрали, а ние ще Ви помогнем да се чувствате уверени и да накарате вашите гости да ахнат.

Кой стил танци ще бъде подходящ за първи сватбен танц?

Можете да избирате от всички възможни стилове – класически, хип-хоп, народни танци и други. Възможно е да се спрете само на един стил, а ако сте достатъчно смели – за Вас ще изготвим специална хореография в микс от няколко стила.

Нивото Ви на танци е напълно начинаещи?

Това не трябва да Ви безпокои! Вие избирате музиката, споделяте идеите си, а нашите инструктори ще се съобразят с вас изцяло. Ако никога не сте танцували или имате малък опит, но се притеснявате, ние ще се съобразим с вас и ще Ви предложим възможно най-лесните стъпки за учене. Обещаваме Ви, че лесно и бързо ще научите хореографията от лесни стъпки, така че да блеснете като професионални танцьори на сцената и да впечатлите вашите гости!

Колко урока ще Ви бъдат необходими?

След като сте се спряли на музика и имате идея как искате да изглежда Вашият първи сватбен танц, инструкторите, с които ще работите ще Ви предложат различни варинати за брой уроци. Уроците ще бъдат съобразени с вашите желания, ниво на танцуване и стил музика. В повечето случаи 4 или 5 урока са напълно достатъчни, за да завършите перфектно Вашият първи сватбен танц. А ако имате нужда от допълнителни уроци, ние ще направим малък подарък за Вас!

Как ще се вместят уроците във Вашия график?

Не се безпокойте, помислили сме и за това! Ще се съобразим изцяло с Вашето свободно време. На ясно сме, че подготовката на сватба изисква много време и сте погълнати от куп ангажименти покрай голямото събитие. На предварителната среща с инструкторите, които ще работят с Вас, ще имате възможността да уговорите удобни дни и часове за тренироки. Обикновено един урок е с продължителност 1 астрономически час. Не препоръчваме уроци от час и половина, за да не се преуморяват двойките, а и за да е ефикасно наученото. Ако времето Ви натиска ще наредим графиците си взаимно, така че да се получи синхрон между инструкторите и Вас!

Ако булката е бременна?

Инструкторите ни са работили с много бременни булки – както в начинаещ стадий, така и в напреднала бременност. Стига дамата да се чувства добре, това няма да повлияе на крайния резултат от уроците за първи сватбен танц!

Освен първи сватбен танц, искате да научите и няколко хора за сватбата?

Нашата зала разполага с преподаватели с много голям опит в народните танци, които могат да покажат най-популярните хора на двойката, така че бъдещото семейство да е подготвено за сватбеното тържество! Не се притеснявайте, ако и Вашите кумове нямат опит в народните танци. Възможни са варианти на групови уроци – само за няколко часа да научите най-популярните български танци и да водите хорото с увереност. А и когато сте група, научаването става по-бързо и лесно, а забавлението е гарантирано!

Цената ще се впише ли във Вашия Бюджет?

Помислили сме и за това! На ясно сме, че покрай организирането на една сватба изникват все повече разходи. Цената на пакета за първи сватбен танц е съобразена с Вашия бюджет и е една от най-ниските за София! А при желание да се организират и уроци по народни танци има отстъпки!

Обещаваме Ви един незабравим първи сватбен танц!