зала за танци

Ако сте група приятели, колеги, дори съседи и желаете да сплотите екипа и приятелството си още повече, то танцът е най-добрия начин! Ако сте родители и искате Вашите деца да ходят заедно на танци и желаете група специално за тях – ние сме насреща с уютна зала и отдадени, усмихнати и лъчезарни инструктори с опит в уроците с деца.

Групови уроци за деца

Ако сте родителски колектив, родители на деца от една детска градина, клас, училище или просто от един квартал и искате децата Ви да посещават групови уроци заедно – попаднали сте на правилното място! Препоръчително е децата да влизат във възрастовата граница между 4 и 12 години. Споделете ни какви стилове танци желаете да учат Вашите деца, а ние ще Ви срещнем с инструкори, за да обсъдите удобни дни и часове, както и протичането на самите уроци.

Ако желаете децата да изпробват няколко различни стила – това също е възможно. Може да избирате между хип-хоп, брейк, балет, народни танци. Възможно е да съчетавате и видовете уроци.

Групови уроци за възрастни

Ако сте колеги, съседи или компания и търсите къде да разпуснете след работа и да съчетаете полезното с приятното – ние сме тук за Вас! Обадете ни се или ни пишете и споделете Вашите идеи и желания, а ние ще направим предварителна среща с инструктор, на която ще имате възможността да обсъдите всичко, което Ви интересува относно бъдешите групови занимания.

Ще се съобразим с Вашето свободно време! Имате възможност да избирате между множество стилове, а защо не и да ги комбинирате!?

Групови уроци за събития

Ако Ви предстои тиймбилдинг и искате да изненадате колегите или шефовете си със забавна хореография – ние ще Ви помогнем в избора. Изберете музика или стил, или просто ни споделете Вашата идея. Ние ще Ви препоръчаме най-подходящият инструктор, който да Ви помогне да реализирате идеите си. В повечето случаи са необходими 4 или 5 урока. Те са напълно достатъчни, за да научите хореографията и да изненадате останалите.

Групови уроци за сватба

Предстои Ви сватба и искате да изненадате гостите със специално подготвен танц – ние ще го превърнем в реалност! Обикновено с нас се свързват кумовете или шаферки и шафери, за да им помогнем да направят изненада-подарък на младоженците. В тези случаи се получава много ефектна изненада, незабравимо изживяване и запомнящ се подарък за младоженците и всички гости.

Ако Ви престои сватба и се притеснявате, че не знаете никакви народни хора – ние сме насреща! Работим заедно с едни от най-големите специалисти и професионалисти в областта на народните танци. Ще са Ви нужни няколко урока, за да водите хорото с увереност! В повечето случаи 4 или 5 урока са напълно достатъчни, за да усвоите стъпките на най-масовите народни хора. Ако сте кумове, шафери или компания, които искате заедно да научите българските хора – свържете се с нас!

 

Обадете ни се и споделете Вашите идеи и желания, а ние ще подберем най-подходящият инструктор и ще се съобразим с вашето свободно време, за да Ви е най-комфортно!