под наем

Зала Pretty Dance Hall е с централно положение в Южна София и разполага с всичко необходимо за провеждане на уроци, тренировки, репетиции и семинари.

Залата се отдава под наем както почасово, така и с дългосрочно ползване. Подходяща е за провеждане на частни уроци по танци, репетиции, уоркшопи, семинари и групови занимания.

Искате дългосрочно ползване на залата?

Имате сформирана група или просто сте група/балет/формация, която търси своето място за тренировки? Предлагаме нашата залата, която е обурудвано изцяло и е напълно подходяща за използване. Според това кога и колко пъти месечно желаете да ползвате залата, ние ще калкулираме възможно най-приемливата цена, така че да се впише идеално във Вашия бюджет. Независимо дали искате ползване за един-два месеца или в дългосрочен план, ние ще се съобразим с Вашите изисквания и нужди.

Искате да ползвате залата единично?

Разбира се, че сме помислили и за това. Необходима Ви е зала за час или два, в които да тренирате, но не може да намерите удобни за вас часове или пък цената е прекалено висока? Ползването на залата единично е напълно възможно. Свържете се с нас, а ние ще се уговорим за удобно за двете страни време, в което наш служител ще Ви предаде ключ или ще дойде на място в залата, за да ви отключи, а Вие да се насладите изцяло на Вашата тренировка!

Искате да направите уъркшоп, семинар или друго?

В дългогодишния ни опит на пазара сме били домакини, организатори и съорганизатори на множество семинари и уъркшоп-и (и не само по танци!). Ако имате идея и търсите място, където да я реализирате, имате нужда от помощ с разпространението на събития, реклама и т.н., ние от Pretty  Dance Hall сме насреща, за да Ви помогнем! Свържете се с нас и споделете идеята си, а ние ще си предложим адекватни цени за наем на залата и ще Ви помогнем да орагнизирате събитието, което желаете.

Вие сте инструктор и търсите зала , в която да преподавате частни уроци?

През годините сме работили с множество инструктори, на които сме предоставяли залата за ползване за частни уроци. Не се притеснявайте и се свържете с нас!