За да Ви улесним максимално, тук ще се опитаме да съберем всички въпроси, които е възможно да възникнат преди да посетите нашата зала:

Трябва ли ми специално облекло?
Облеклото трябва да Ви е удобно за танци – анцуг, клин, панталон … или всичко, с което се чувствате комфортно и Ви позволява да се движите свободно.

Обувките, също като облеклото, трябва да са ви максималко удобни. Условието е единствено да са чисти. Носете със себе си втори чифт обувки, които да ползвате в залата. Те могат да бъдат маратонки, гуменки, пантофки и всичко, което Ви кара да се чувстате комфортно.

За повечето ни уроци не е необходимо предварително записване. Освен в случаите, когато стартираме нова – тогава е нужно да се свържете с нас по телефона, на лично съобщение в страницата ни във Фейсбук, чрез имейл или тук, чрез нашата контактна форма.

Проверете в нашата програма – там сме описали нивото на всяка група. Във всички класове, които са “Отворено ниво” можете да се включите по всяко време.
Ако имате въпроси относно напредналостта на групата и това, до къде е стигнала – не се притеснявайте да се свържете с нас!

Всяка детска група е подходяща за деца от 5 до 12-годишна възраст. Разбира се, ако детето Ви е по-малко, може да го доведете в избрания от вас час и ако то се чувства комфортно и добре, то тогава групата със сигурност ще е подходяща!

Няма как да не разберете, докато не опитате! Затова, ако се колебаете, Ви предлагаме да посетите избрания от Вас клас и да видите сами каква е обстановката. Може да се включите, ако решите!

Помислили сме и затова! Нямаме обособен детски кът, но можете да бъдете спокойни и да оставите Вашето дете в ръцете на нашите служители на Рецепция – те ще се погрижат то да не скучае, а Вие спокойно да се насладите на урока, който посещавате!

Не е задължително да носите Ваша постелка, ние сме осигурили постелки за всички. Отделно от шалтетата, разполагаме и с балатум, който разпъваме при всеки час, така че да е маскимално удобно за нашите посетители!

Може, разбира се. Но някои преподаватели държат изключително много на дисциплината и не препоръчват родителите да са в залата по време на часа. Ако се колебаете или имате въпорси – свържете се с нас! Също може и това да се обсъди на място в залата с инструктора, който води детския клас!