Ако сте група приятели, колеги, дори съседи и желаете да сплотите екипа и приятелството си още повече, то танцът е най-добрия начин!
Прочети повече
Ако се готвите за предстоящо събитие, танцова битка или ви предстои сватба, юбилей, рожден ден на който искате да покажете завидни танцови умения, а нямате достатъчно смелост...
Прочети повече
Зала Pretty Dance Hall е с централно положение и разполага с всичко необходимо за провеждане на уроци, тренировки, репетиции и семинари.
Прочети повече

За нас

Зала Pretty Dance Hall е създадена преди повече от 10 години за всички, които желаят да се потопоят в магията на танца! За нас той е хармония, стихия, живот ... за нас танцът е мисия! Нашият екип от сертифицирани инструктори е готов да Ви посрещне и да Ви помогне в избора на най-подходящият за Вас стил. С годините сме изградили не просто екип, а семейство! Благодарение на множеството ни посетители от 4 до 84-годишна възраст ние не само се развиваме, но и градим заедно. Зала Pretty Dance Hall е създадена с много любов – както към танца, така и към всички Вас! Семейството на Pretty е тук, за да Ви накара да се чувствате по-добре, по-живи и да Ви направи по-щастливи, защото танцът не е просто движение, а магия и наша мисия!

Нашите инструктори

Радослав Тодоров

Радослав Тодоров

Инструктор по Народни танци
Радослав Тодоров e основател и главен художествен ръководител на Клуб по Народни танци “Витоша”.
Златомир Стаменов

Златомир Стаменов

Инструктор по Народни танци
Златомир прави своите първи стъпки в българските народни танци още в 1-ви клас когато е приет да учи в 144 СОУ „Народни будители”.
Моника Спасов

Моника Спасов

Инструктор по Зумба фитнес
От 8 до 12 годишна възраст съм тренирала спортни танци. На 14 години открих салсата, а заедно с нея и останалите карибски ритми.
Лина Христова – Нерин

Лина Христова – Нерин

Инструктор по Ориенталски танци
Лина се занимава с танци над 10 години. Танцовата й кариера започна в балетна формация.
Капка Георгиева

Капка Георгиева

Инструктор по Класически балет и Пилатес
Капка започва своето спортно-художествено обучение още през 1994 година, когато в най-ранна детска възраст започва да тренира художествена гимнастика в спортне клуб „Славия”.
Емил Рангелов

Емил Рангелов

Инструктор по Български народни танци
За първи път Емил Рангелов се докосва до българския танцов фолклор още като ученик в 1-ви клас.
Александър Любенов

Александър Любенов

Инструктор по Български народни танци
Александър започва своя танцов път още в първи клас в Детско-юношески фолклорен ансамбъл “Хорце” – град Лом под ръководството на хореографа Снежина Йоскова.

Последни новини

зумба фитнес за деца

Зумба фитнес за деца всяка събота и неделя

Зумба Фитнес за ДЕЦА – всяка събота и неделя от 17 часа! Първата тренировка ще се състои на 1 февруари […]

Народни танци

Народни танци за начинаещи – НОВА група

Клуб по народни танци “Витоша” открива НОВА група по български народни танци за НАЧИНАЕЩИ любители на българската народна музика и […]

Ориенталски танци

Ориенталски танци за начинаещи

Ориенталски танци за НАЧИНАЕЩИ от 28 януари – всеки вторник и четвъртък от 18:00 ч. в зала за танци Pretty […]