Успешен бизнес с танцова стъпка
Франчайз модела на Pretty Dance Hall е първият в България, предлагащ възможност за развитие на бизнес в спортно-развлекателния бранш. Предлаганите услуги включват, уроци по различни стилове танци, уроци по зумба и йогалатес , изготвяне на сватбени хореографии и подготовка за кастинги, състезания и професионални изяви. Гамата от услуги наброява още - тиймбилдинг с танци, програма ефективни служители-позитивни колеги, изготвяне на развлекателни шоупрограми за фирмени и части събития. Заинтересованите от всички възрасти могат да се възползват от разообразните опции и продукти.

Допълнителната инвестиция за реализацията на франчайз модела на Pretty Dance Hall зависи от големината и състоянието на дадено помещение. Тя може да варира в рамките на 7000 – 12 000 лв., като цялата инвестиция за бизнес модела би могла да се възвърне в рамките на 1,5 – 2 години.

Допълнителни отстъпки и специални условия се предлагат за вече съществуващите спортни зали, които желаят да се възползват от развитото ноу-хау на франчайзодателя.

Франчайз бизнеса на Pretty Dance Hall е подходящ за цялата страна. Би било предимство, ако кандидат франчайзополучателя има предишен опит в танците, дори и да не е на професионално ниво.

Бъдещият управител и първият негов служител преминават задължително първоначално обучение, а при нужда се обучават и самите инструктори по танци и спорт.

Започнете своя нов бизнес с франчайз модела на Pretty Dance Hall!
Предлагайте услуги, които винаги са търсени и стават все по-полулярни в България.
Ниската първоначална инвестиция предоставя възможност да откриете няколко обекта едновременно и да умножите вашата печалба.


Изберете нас и се забавлявайте докато работите!
 
Pretty Dance Hall © 2018 All Rights Reserved | Уеб дизайн