Партньори | Зала за танци Pretty Dance Hall

Партньори

MSJ Travel & Events Основната цел на агенцията е да се наложи на пазара, чрез постоянство и качество на услуги, осигурявайки разнообразна палитра от туристически услуги, с нужния подход към всеки клиент, професионално и индивидуaлно отношение.

повече

Cleaning Station Cleaning Station е онлайн платформа за поръчки на услугата химическо чистене и пране.
Компанията е специализирана в обслужването на хора с натоварен график и интензивен градски начин на живот.
Специално за своите клиенти екипът Cleaning Station ще вземе зацапаните дрехи и ще Ви ги върне чисти и ухаещи.

повече

Bulgarian Heritage Kilifarevo & Karabunar Vineyards Водени от желанието и стремежа да запазим традицията в производството на висококачествени Български вина, и да съхраним наследството, оставено от нашите предци, ние създадохме лозарски стопанства и в двата основни лозарски района, засаждайки сортовете развиващи се най-добре във всеки един от тях, за да извлечем максимума от силата и спецификата на района.

Вината получени от лозовите ни насаждения са познати на потребителите под марката марката “BULGARIAN HERITAGE”.

повече

Спортен сайт Sportuvai.bg e спортен сайт от ново поколение, който има за цел да помогне на повече българи да спортуват активно и да живеят здравословно. При нас бързо и лесно ще намерите вашето място за спортуване и ще научите всичко важно за него.
Ако не знаете какво ви се спортува, ние ще ви помогнем да изберете и ще ви дадем съвет къде и как най-лесно да го правите.

А вие, намерихте ли къде да спортувате?

повече

Първи сватбен танц Черешката на тортата...
Момент, който ще помните винаги...
Един вълшебен миг, който трае сякаш цяла вечност...

Изживейте вашата приказка с нашата хореография!
Ние сме тук, за да ви помогнем да се насладите на ВАШИЯТ СВАТБЕН ТАНЦ!

повече

Реклама, графичен дизайн и видео проектиране Ес Ти Ейч студио е творческа агенция, създадена през 2007 година.
Ние сме усмихнат екип от професионалисти, в сферата на рекламата, графичния дизайн и видео проектирането, и предлагаме професионални и оригинални визуални решения за вашия бизнес.

повече

Застраховки за автомобили, имущество и други Застраховки за автомобили, имущество и други в Застрахователна компания UNIQA GARANT.

Там можете да получите професионален съвет, асистанс при щети, както и да разчитате на безплатна доставка на полицата до Вашия адрес!

повече

Изготвяне на 360 градуса панорами и виртуални разходки! Фирма Ай Джи Тийм ООД Ви предлага изготвяне на 360 градуса панорами и виртуални разходки! Поканете Вашите гости или клиенти на вълнуващо онлайн преживяване. Виртуалните турове пренасят мигновено всеки по-близо до вас!

Предлагаме Ви уникални висококачествени Flash панорами, които ще покажат Вашия свят по един завладяващ и същевременно достъпен начин!

повече

 
Pretty Dance Hall © 2018 All Rights Reserved | Уеб дизайн