Венелина Миланова - инструктор по пеене / вокална група

Имена:
Венелина Миланова

Инструктор по:
Инструктор по пеене / вокална група

Мото / Ментор / Муза:
“Искам да мога“. Аз имам няколко ментора:Моя учител Етиен Леви :) Неговата мотивация не ми позволи да се откажа при трудности, а напротив - аз разбрах, че музиката е моя живот и трябва да вярвам в това

Моите ученици:  Ние заедно се учим и заедно изживяваме и положителните и отрицателните емоции зад завесите и на сцената

Малко история:
От малка винаги знаех каква искам да стана, не съм имала други желания. От малка съм на сцената, ходех на вокална група и на солфеж. Участвала съм на много конкурси и фестивали. Сега като гледам снимките и се изпълвам с много топлина и толкова щастие,благодарение на музиката моето детство беше динамично,вълнуващо и с много приятели. Моята грешка е че не учих в музикалното училище,а в общообразователно и паралелно ходех на уроци за да мога да съм на нивото на децата от Музикалното. Това ме кали десеторно. Много пеех...затварях се в стаята си и буквално изяждах албумите на Марая Кери и Уитни Хюстън, повтарях като папагал всеки тон докато не стигнах технически до нивото да ги пея не 1;1 а в мой стил...Следващия шамар беше музикалната академия 5 отпуснати бройки и аз първа под чертата. Целия свят ми се срути не знаех какво да правя,понеже можех само това :).  И тогава Етиен ми помогна и ме издърпа от депресията с думите „Винаги има начин“. Аз си го намерих и отидох да уча в НБУ.И се научих,че в крайна сметка всичко зависи само и единствено от мен и оттогава та чаак до сега аз знам че е така. И си сбъдвам мечти, поставям си цели и скачам :). Понякога си ожулвам коленете, но иза това съм благодарна,защото това са уроци и в последствие опит :)

Аз съм зодия Близнаци - Много си я харесвам, много съм оптимистична ,динамична, общителна ,но и с цветни настроения. Специално това с настроенията с възрастта го овладявам...Моето хоби пак е музика, аз имам различни проекти, пея, имам авторски песни, имам много цели за повече от един живот :)

Нещо, което със сигурност не знаем за вас:
Със сигурност не знаете, че съм пяла на тропически остров в Китай, пиша добре, май в забавен стил :)

 
Pretty Dance Hall © 2017 All Rights Reserved | Уеб дизайн