Елена Думанова – инструктор Бални и Латино Танци
Елена Думанова – инструктор Бални и Латино Танци

Имена:
Елена Думанова

Инструктор по:
Латино и Бални танци

Мото/ Ментор/ Муза:
„Животът е като огледало – ако му се усмихнеш, той ще ти отвърне със същото.“

Малко история:
Танцувам от както се помня, бях втори клас. Майка ми е тази, която ме записа и ме запали по танците, от тогава сама се паля. Започнах с модерни танци, но бързо намерих стихията си към балните и латино ритмите. За да осъществя мечтата си като професионален танцьор съм пътувала винаги в различни градове, за да тренирам. От три години за първи път танцувам и живея в един и същи град. Състезавала съм се стотици пъти на състезания в България и чужбина, печелила съм многократно и винаги съм се стремяла към успех.
През 2010 година с партньора ми извоювахме шампионската титла в категория Младежи и това ми даде нов силен тласък в танцовия ми живот. През 2013-та година с настоящия ми партньор заемаме второ място в редицата състезания „Купа България“, а 2014-та година извоювахме златото и заемаме челно място в Ранглистата на България по Латино танци.
Участвала съм и съм канена в редица телевизионни формати като участник и хореограф. През последните години лични треньори са ми световните шампиони по Латино танци – Троелс и Ина.
От 2012 по-активно започнах да преподавам и да предавам знанията си като водя школи и преподавам индивидуални уроци, но до ден днешен оставам активен състезател по спортни танци, стремящ се към усъвършенстване във всеки един смисъл.

Нещо любопитно за вас:
След танците втората ми страст е четенето. Обожавам книгите и съм пристрастена към тях. Не мисля, че има ден, в който да не съм прочела няколко страници.

Нещо, което със сигурност не знаем за вас:
Не харесвам неграмотни и нечетящи хора. Адски съм комуникативна и обичам чужди езици. А също обожавам и шоколад.

Мечтаете за:
Все по-голямата сцена и световната титла.

 
Pretty Dance Hall © 2018 All Rights Reserved | Уеб дизайн