Влезте в света на танците!

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Влезте в света на танците!

Какъв би бил животът ни без музика и танц, замисляли ли сте се някога? Много скучен, тъжен и мрачен навярно. Защото освен, че ни зарежда с много енергия, танцът е живот, сливане на тяло и душа – истинска хармония.

Ако и вие вярвате във всичко това, то вашето място е Pretty Dance Hall.

Създадена с много любов, уют и професионализъм, тази зала ще ви накара да се гмурнете в магическия свят на ритмичните движения и да отключите магнетизма на тялото и душата си.

Преподавателите и треньорите по различните видове танци са професионалисти с богат опит и индивидуален подход.

Те ви предлагат:

• Всички стилове танци.
• Изготвяне на хореографии.
• Групови и индивидуални занимания.
• Танци за любители и професионалисти.
• Организиране на Workshop-и и танцувални семинари.
• Шоупрограми за фирмени партита, корпоративни събития, промоции, медийни изяви, рождени дни, сватби, юбилеи и други мероприятия.

Залата е с централно местоположение и разполага с всичко необходимо за провеждане на уроци, тренировки, репетиции и семинари по танци.Заповядайте и опитайте:

Салсата

Салса е дестилация на много латински и афро-карибски танци. Танцът не е само кубински, макар че трябва да отбележим Куба като място на възникването му. Огромно влияние оказват и страни като Доминиканската република, Колумбия, Пуерто Рико и др.

Популяризацията на танца започва, когато банди от тези страни свирят в Мексико Сити в ерата на известни кубински филми. Малко след това се появява движение в Ню Йорк. В тези два града музиката се промотира и комерсиализира, тъй като е съпроводена с много инвестиции.

Ню Йорк създава термина „Салса“, но не създава танца. Терминът става популярен и се отнася до различна музика от няколко страни с испанско влияние Румба, Сон Монтуно, Гуарача, Мамбо, Ча Ча Ча, Данзон, Сон, Гугуанко, Кубоп, Гуахира, Чаранга, Кумбия, Плена, Бомба, Фестехо, Меренге и др. Много от тях запазват своята индивидуалност и много се смесват със Салса.

Ако се вслушате в днешната Салса, ще намерите основа на Сон, ще чуете Кумбия, ще чуете също Гуарача. Ще доловите много стари стилове, вградени в модерни ритми. Салса варира, в зависимост от мястото.

Ако мислите, че едно място може да претендира за съществуването на Салса, грешите. Ако мислите, че един стил на танца е по-добър от друг, представете си най-добрия стилов танцьор, който танцува в клуб, където местните танцуват различен стил. Той няма да изглежда добре в очите им. Всеки танцьор е свикнал да танцува свой стил. Никой не е по-добър, просто е различен.

Зумба фитнес

Зумба фитнес е навярно най-слънчевият начин едновременно да разпуснете и да влезете във форма. След горещите ритми усмивка на удовлетворение ще грейне на лицата ви със сигурност.

От Колумбия, през Щатите на Зумба се радват хора с всякакви вкусове и предпочитания в 125 страни. Към първоначалните горещи ритми – салса и меренге, откривателя на зумбата – професионалния танцьор и хореограф Алберто Перес добавя и мамбо, фламенко, танго, хип-хоп, самба, ориенталски танци и изобщо всичко, което може да направи вашето зумба изживяване незабравимо.

Зумба тренировки се водят от лицензирани инструктори. Те владеят специфичните движения, които чудесно съчетават ритъма на музиката с аеробни упражнения. Музиката, на която се провежда Зумба също е специална. Представете си най-любимите летни хитове. Припомнихте ли си ги? Е, песните, на които се практикува Зумба са дори по-горещи и завладяващи.

Най-хубавото е, че със Зумба може да влезете във форма като на игра. Или искате просто да се забавлявате? Защото Зумба е точно това. Едно пламенно забавление, което увлича по най-омагьосващия начин – чрез ритъма на танца.Хип-хоп танците – вечно модерните танци

Хип-хоп е ритъмът, който те кара да станеш и танцуваш!

Знаете ли, че тези енергични танци са се развили от Хип-хоп музиката и Уличния джаз?

Днес Хип-хопът заема място до балета, джаза, балните танци и др. Пресичайки Съединените щати, от „Boogie Down“ от Бронкс, Ню Йорк, до „Beat Street“ Камптън, Калифорния, младите хора се насочват към новия стил на танцуване, който комбинира breaking, popping, locking, gliding, ticking, vibrating и krumping. В ранните дни популярни стават движения като Humpty Dance, въведени от хип-хоп изпълнителите.

Дали Хип-хопът е дете на някой, който е търсел алтернативна форма на изразяване, или умишлен гений на творчески души, не е ясно. Ясно е, че Хип-хоп музиката е оцеляла в предизвикателството на промяната и днес се вписва в танцовата сцена по цял свят.

Статия: www.tialoto.bg

Тагове:
 
Pretty Dance Hall © 2018 All Rights Reserved | Уеб дизайн