Блог | Зала за танци Pretty Dance Hall
Как да накараме тялото да се движи и танцува свободно или .... Lady Style с Лори в Pretty Dance Hall!

Лори: „Нашият час започва с физическа подготовка на тялото и ума. Подготвяме тялото си за хореографията в следващия един час. Целият процес на работа се преплита с добро настроение и готина музика. Обогатяваме двигателната ви култура с различни стилове танци и го правим по-гъвкаво и адекватно за вашето самочувствие и увереност.“

Няма ли да е страхотно да откриете, че да сте уверена, енергична и секси е лесно?! Притежавате индивидуалност, а тя трябва да бъде открита.

Lady Style - удивителна комбинация от Съвременен танц, Хип Хоп и Джаз!

Нов начин да почувствате тялото си - красиви движения и нови танцови умения.

А, тя - Вашата инструкторка някак естествено ще ви заплени и магията сама ще дойде. Лори е харизматична и това, което прави, го прави с много любов и желание.

Влезте в света на танците!

Какъв би бил животът ни без музика и танц, замисляли ли сте се някога? Много скучен, тъжен и мрачен навярно. Защото освен, че ни зарежда с много енергия, танцът е живот, сливане на тяло и душа – истинска хармония.

Ако и вие вярвате във всичко това, то вашето място е Pretty Dance Hall.

Създадена с много любов, уют и професионализъм, тази зала ще ви накара да се гмурнете в магическия свят на ритмичните движения и да отключите магнетизма на тялото и душата си.

Преподавателите и треньорите по различните видове танци са професионалисти с богат опит и индивидуален подход.

Те ви предлагат:

• Всички стилове танци.
• Изготвяне на хореографии.
• Групови и индивидуални занимания.
• Танци за любители и професионалисти.
• Организиране на Workshop-и и танцувални семинари.
• Шоупрограми за фирмени партита, корпоративни събития, промоции, медийни изяви, рождени дни, сватби, юбилеи и други мероприятия.

Скъпи приятели от Pretty Dance Hall, С някои от Вас се познаваме и сме танцували заедно, с други – надявам се, предстои!
Благодарим Ви, че се включвате в нашата инициатива за набиране на средства за ДОМ ЗА ДЕЦА ЛИШЕНИ ОТ РОДИТЕЛСКИ ГРИЖИ НАДЕЖДА, гр. Гурково!

Т.к тази година с Милен, моят мъж, достигнахме Христовата възраст, решихме да обърнем малко внимание и на духовната си страна. Затова, организираме събиране на средства за ДОМ ЗА ДЕЦА ЛИШЕНИ ОТ РОДИТЕЛСКИ ГРИЖИ НАДЕЖДА, гр. Гурково – Ботевградско. В дома има около 30-тина дечица, между 3 и 7 годинки. Говорила съм с директора на дома, г-жа Маркова. Разбрахме се, след като събера средствата, да се чуем пак, за да направим списък на най-необходимите им продукти, за да ги закупим.
Т.к знаем, че всички сме малко недоверчиви, искам да ви уверя, че няма да даваме пари в брой. Всички събрани средства ще отидат за продукти, които лично ще занесем. Всеки ден ще поствам в специално създадената страница на събитието във Фейсбук от кого и колко пари сме получили (ако някой иска да запази анонимност, ще поствам само съответната сума). Накрая ще постна и снимка на касовия бон.
Всяка сума е добре дошла! Няма значение дали става въпрос за 2, 5 или 200 лева! Сигурна съм, че с обща помощ, ще зарадваме хлапетата!

Отслабване с танци? Kакво по-приятно преживяване!

Един от основните елементи, който липсва в почти всички методи за отслабване е този на удоволствието. Именно тук се намесва отслабването с танци. Три са основните елемента на успешното отслабване - да обичаш тялото си, да се чувстваш секси, независимо от всичко и да обичаш живота си. Именно танците са нещото, което ще ви помогне да постигнете тези три неща и като бонус ще ви помогне да отслабнете.

Защо удоволствието е в основата на отслабването?
Когато вършим нещо с нежелание или по принуда, било то и в стремежа си да постигнем отслабване, тялото ни е подложено на стрес. А това спъва процеса на отслабване, защото организмът ни влиза в режим на защита от атакуващия го стрес. По този начин се увеличава апетита, желанието за сладко и солено. Следователно, вместо да се мъчим във фитнеса и да съсипваме психиката си без да постигаме отслабване, можем просто да танцуваме.

... из блога „1001 нощ и още толкова дни” на Светлана Фотева ‘Шехерезада’...

http://www.svetlanafoteva.blogspot.com

"Мамо, мамо, а къде е слона?"

Петък - CIRQUE DE SOLEIL. Ако не бях го подарила на Милен за рождения ден (защото ги обожава от години), никога нямаше да ида. Защото не обичам цирк. Жал ми е за животните, клоуните са скучни, винаги е студено и от някъде духа….Абе, не обичам цирк и точка!

Преди да идем, все пак се допитах до моя най-добър приятел, лекар, фармацевт и съветник – Гуглето – какво толкова му е великото на тоя цирк. С други думи, отидах подготвена. Аз от малка без домашно не оставам. Тука, в последно време, мъча една магистратура, ама…. Та така де, оказа се, че тоя цирк, не е съвсем цирк всъщност. Екстра!

Коледното чудо

Има нещо във въздуха… Вървя си по улицата и се усмихвам-мирише на зима, малкото Коледна украса по Софийските улици свети, всички магазини са украсени, и някакси е, по-красиво… Коледни песни, Коледни филми, Коледни сладки, всичко е Коледно и най-вече – настроението. И всички вярващи или не, в магията на Коледа, се надяват на коледното чудо.

Правим равносметка на изминалата година и тези моменти са по-сантиментални от рожденните дни и Новата година. Защото освен за всичко останало, се замисляме, за това доколко сме били добри, дали сме помагали достатъчно, дали сме обичали достатъчно.

Религиозни или не, аз лично вярвам, че това е дълбоко въздействащ празник, и всяко нещо случило се тогава, е с много по-голямо значение. А прекрасните неща, които можем да направим са толкова много.

Pretty Dance Hall © 2018 All Rights Reserved | Уеб дизайн