Какво представляват часовете по Бални и Латино танци с Владислав Аначков?

Ще изучавате различите стилове при Спортните танци –Латино и Стандарт /Бални танци/. Горещите ритми на Латиноамериканските танци - Ча-ча-ча, Самба, Румба, Пасо Добле и Джайв ще редувате с класическите Бални танци – Английски валс, Виенски валс, Танго, Куикстеп и Фокстрот.

Групата е за абсолютно начинаещи и вашият инструктор – Влади Аначков – ще ви въведе стъпка по стъпка във всеки танц. Ще отговаря на вашите въпроси и ще ви помага с разучаването на стъпките. Ще ви бъде изключително интересно, забавно и ... ще ТАНЦУВАТЕ :)

Желателно е да се записвате по двойки, тоест да си намерите парньор. Относно облеклото – нещо, с което се чувствате добре. Относно обувките – нека да са чисти и удобни за танцуване. Мили Дами, не е нужно да сте на токчета от самото начало :)

3 в 1 - 2012

Едни от най-добрите хореографи у нас, познати ни от телевизионния екран, се заеха с проект 20’12.

Димитрина Русева - Дима /трупата на Нешка, Bailando, Vip dance/, Пламена Топалова /школа на балет Тодес, Expose/ и Цветан Александров /балет на Руши Видинлиев/ поставиха основите. 20’12 е балет, съчетаващ красота, професионализъм и амбиция за нещо, невиждано досега.

Продуцентите PRETTY DANCE HALL & IN AGENCY продължават да търсят най-добрите – на 23 януари ще се проведе вторият кастинг за танцьори като всеки, за когото танцът е начина му на живот или скритата му страст, може да опита да се присъедини към 20'12 Dance Group.

Ето какво споделиха Дима, Цецо и Пламена пред нас:

Красота в движение

Димитрина Русева е младо, амбициозно и пълно с енергия момиче. Ако имаше танц, който да може да опише същността й, това ще бъде модерен танц с много движения и много енергия. Свързвам същността й с танца, защото той изпълва ежедневието й, мислите и мечтите й.

Димитрина, или по-скоро Дими е хореограф и е част от екипа на Bailando, а преди време участва и в екипа на VIP Dance. Била е в трупата на Нешка Робева, където е получила истинското възпитание на танцьор и хореограф. Извън комерсиалните ангажименти Дими преоткрива страстта, усещането, красотата на танца в аржентинското танго. Може да руши стени, когато има стимул. За нея движението е неизказани думи, а танцът – висша форма на общуване и свободата да рисуваш тялото си.

Само за ОК! Дими разказва за силата и значението на танца в живота й.

Силата на движението. Открих я, когато за пръв път влязох в залата. Аз съм родена в Несебър и в нашия град имаше школа по танци. Майка ми случайно ме записа в тази школа и това беше решаващо.

Fusion Belly Dance

Украинската певица и танцьорка Ника Любецкая постави началото на един съвсем нов стил у нас. Fusion Belly Dance е класическия египетски танц Raks Sharki, миксиран със стилове като трайбъл, класика, латино, модерни техники, йога… Урок по танци или танц – урок?

Fusion Belly Dance се занимава не само с физическото, но и с психическото състояние на жените, които са го избрали. По-красиви, по-пластични, по-енергични и най-важното – с по-високо самочувствие се сдобиват новите танцьори.

Този стил се препоръчва както за любители, така и за професионалисти. Баланс, техника на въртенето, координация, изолация и ритмика са сред основните задачи, които професионалната инструкторка си е поставила за цел.

Pretty Dance Hall © 2018 All Rights Reserved | Уеб дизайн