Блог | Зала за танци Pretty Dance Hall
Моите Зумба класове – Велина Спасова – лицензиран зумба инструктор в Pretty Dance Hall

В моите Зумба Класове най-важното е да се забавляваме и натанцуваме.

Следването и изпълняването на стъпки и движения е от второстепенно значение.

Поредността на песните е подготвена предварително в специален, съобразен с правилата на Зумба плейлист. Всяка песен си има хореография с повтарящи се стъпки.

70% от часа е с латино-американска музика, тъй като Зумбата е вдъхновена от тази култура.

Целта на Зумба е да превърне традиционната кардио тернировка в парти.

Интервю с Борианна Христова – лицензиран ЗУМБА инструктор в Pretty Dance Hall

Какво е Зумба?

Б.Х.: ЗУМБА е фитнес програма с лесни танцувални движения в латино ритми, салса и хип хоп.

Тя съчетава в себе си танц, фитнес упражнения и кардио.


Как протича един твой час?

Б.Х.: В моите часове винаги държа да натоварваме всяка част на тялото – това е важно!

Разбира се, винаги се съобразяваме и с проблемните зони на всеки един трениращ.

Ако сте дисциплинирани и не пропускате тренировка, резултатите са на лице още първия месец. Обещавам!

Как да накараме тялото да се движи и танцува свободно или .... Lady Style с Лори в Pretty Dance Hall!

Лори: „Нашият час започва с физическа подготовка на тялото и ума. Подготвяме тялото си за хореографията в следващия един час. Целият процес на работа се преплита с добро настроение и готина музика. Обогатяваме двигателната ви култура с различни стилове танци и го правим по-гъвкаво и адекватно за вашето самочувствие и увереност.“

Няма ли да е страхотно да откриете, че да сте уверена, енергична и секси е лесно?! Притежавате индивидуалност, а тя трябва да бъде открита.

Lady Style - удивителна комбинация от Съвременен танц, Хип Хоп и Джаз!

Нов начин да почувствате тялото си - красиви движения и нови танцови умения.

А, тя - Вашата инструкторка някак естествено ще ви заплени и магията сама ще дойде. Лори е харизматична и това, което прави, го прави с много любов и желание.

Влезте в света на танците!

Какъв би бил животът ни без музика и танц, замисляли ли сте се някога? Много скучен, тъжен и мрачен навярно. Защото освен, че ни зарежда с много енергия, танцът е живот, сливане на тяло и душа – истинска хармония.

Ако и вие вярвате във всичко това, то вашето място е Pretty Dance Hall.

Създадена с много любов, уют и професионализъм, тази зала ще ви накара да се гмурнете в магическия свят на ритмичните движения и да отключите магнетизма на тялото и душата си.

Преподавателите и треньорите по различните видове танци са професионалисти с богат опит и индивидуален подход.

Те ви предлагат:

• Всички стилове танци.
• Изготвяне на хореографии.
• Групови и индивидуални занимания.
• Танци за любители и професионалисти.
• Организиране на Workshop-и и танцувални семинари.
• Шоупрограми за фирмени партита, корпоративни събития, промоции, медийни изяви, рождени дни, сватби, юбилеи и други мероприятия.

Какво представляват часовете по Бални и Латино танци с Владислав Аначков?

Ще изучавате различите стилове при Спортните танци –Латино и Стандарт /Бални танци/. Горещите ритми на Латиноамериканските танци - Ча-ча-ча, Самба, Румба, Пасо Добле и Джайв ще редувате с класическите Бални танци – Английски валс, Виенски валс, Танго, Куикстеп и Фокстрот.

Групата е за абсолютно начинаещи и вашият инструктор – Влади Аначков – ще ви въведе стъпка по стъпка във всеки танц. Ще отговаря на вашите въпроси и ще ви помага с разучаването на стъпките. Ще ви бъде изключително интересно, забавно и ... ще ТАНЦУВАТЕ :)

Желателно е да се записвате по двойки, тоест да си намерите парньор. Относно облеклото – нещо, с което се чувствате добре. Относно обувките – нека да са чисти и удобни за танцуване. Мили Дами, не е нужно да сте на токчета от самото начало :)

Скъпи приятели от Pretty Dance Hall, С някои от Вас се познаваме и сме танцували заедно, с други – надявам се, предстои!
Благодарим Ви, че се включвате в нашата инициатива за набиране на средства за ДОМ ЗА ДЕЦА ЛИШЕНИ ОТ РОДИТЕЛСКИ ГРИЖИ НАДЕЖДА, гр. Гурково!

Т.к тази година с Милен, моят мъж, достигнахме Христовата възраст, решихме да обърнем малко внимание и на духовната си страна. Затова, организираме събиране на средства за ДОМ ЗА ДЕЦА ЛИШЕНИ ОТ РОДИТЕЛСКИ ГРИЖИ НАДЕЖДА, гр. Гурково – Ботевградско. В дома има около 30-тина дечица, между 3 и 7 годинки. Говорила съм с директора на дома, г-жа Маркова. Разбрахме се, след като събера средствата, да се чуем пак, за да направим списък на най-необходимите им продукти, за да ги закупим.
Т.к знаем, че всички сме малко недоверчиви, искам да ви уверя, че няма да даваме пари в брой. Всички събрани средства ще отидат за продукти, които лично ще занесем. Всеки ден ще поствам в специално създадената страница на събитието във Фейсбук от кого и колко пари сме получили (ако някой иска да запази анонимност, ще поствам само съответната сума). Накрая ще постна и снимка на касовия бон.
Всяка сума е добре дошла! Няма значение дали става въпрос за 2, 5 или 200 лева! Сигурна съм, че с обща помощ, ще зарадваме хлапетата!

Hip Hop Soul с балет V's Dance и Goldy

Напрежение от нереализираното удоволствие. Така най-точно можем да опишем онова усещане, което носим след поредната кино вечер с танцов филм. Толкова ни се иска животът ни да е отдаден на музиката и танците, да борим законите на физиката с телата си, да творим красота на дансинга, в мола, в изоставения цех или което и да било друго градско пространство.

Но знаете ли кое е най-хубавото? Това, че има хора, които наистина живеят така. Живеят с танца, с движението. Има ги и тук в България и те са много по-впечатляващи от филмовите герои, защото наистина танцуват жестоко и защото работят с деца и млади хора и предават уменията си.

Целият този етюд е именно защото днес ще ви представим едно такова момиче и нейния страхотен балет - Виктория Михова "Goldy" и V's Dance.

Pretty Dance Hall © 2018 All Rights Reserved | Уеб дизайн